Valokuvauspalvelut

Photography Carola Jarske – valokuvauspalvelut tuottavat sinulle tai yrityksellesi laadukkaat tuotekuvaukset, henkilökuvaukset ja juhlakuvaukset.

Voit lähettää yhteydenottolomakkeella valokuvauspalvelujani koskevat kysymykset, kysyä valokuvausaikataulua ja kertoa millaisesta kuvauksesta olisit kiinnostunut. Löydät lomakkeen tästä linkistä: OTA YHTEYTTÄ

Tavoitat minut myös tekstiviestitse numerosta 040 735 0995.

Muista myös hankkia itsellesi tai lahjaksi valokuvatuotteita verkkokaupastani. Valmiit postikortit löydät täältä: POSTIKORTIT

Jos ihastut johonkin portfolioni luonto- tai maisemakuvaan, on siitä mahdollista teettää postikortti tai suurempi kokoinen valokuva. Tässä tapauksessa ota minuun yhteyttä tekstiviestitse tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro tarkemmin toiveestasi.

TUOTEKUVAUS

Laadukkaat tuotekuvat antavat yrityksestäsi ammattimaisen ja tuotteistasi laadukkaan vaikutelman. Laadukas tuotekuva kiinnittää huomion ja korostaa tuotteen parhaita ominaisuuksia. Korkealaatuiset tuotekuvat tukevat myyntiä.

Teen tuotekuvauksia asiakkaan haluamassa miljöössä tai luonani Tervakosken kauniissa maalaismaisemissa. Hämeenlinnan, Janakkalan, Riihimäen ja Hyvinkään alueilla hinnat määräytyvät hinnaston mukaisesti. Edellä mainittujen alueiden ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin lisätään kilometrikorvaus.

Tutustu tästä aiemmin ottamiini tuotekuviin. Jos pidät näkemästäsi, ota yhteyttä.

Tuotekuvaukset alkaen 100 €

Asiakas saa käyttöoikeuden kuviinsa. Kuvaajalla säilyy oikeus käyttää ottamiani kuvia mainostarkoituksiin.

HENKILÖKUVAUKSET

Meillä jokaisella tulee elämässä joskus tarve laadukkaille henkilökuville. Oli toiveesi sitten päivittää cv: si valokuva, nostaa laadukkailla valokuvilla sosiaalisen median brändiäsi, päivittää kotisivujesi ilmettä tai ottaa yrityksen henkilökuvat, voit kääntyä valokuvauspalveluni puoleen.

Henkilökuvauksessa saat korkealaatuiset kuvat sinun tai yrityksesi käyttöön. Tuen ja autan kuvattavaa ohjaamalla ja neuvomalla, jotta kuvaustilanteesta tulee mahdollisimman mukava, rento ja helppo ja näin myös kuvista sellaiset, joiden lopputulos on mieluisa.

Henkilökuvaukset toteutetaan asiakkaan haluamassa miljöössä tai luonani Tervakosken maalaismaisemissa. Hämeenlinnan, Janakkalan, Riihimäen ja Hyvinkään alueilla hinnat määräytyvät hinnaston mukaisesti. Edellä mainittujen alueiden ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin lisätään kilometrikorvaus.

Tutustu tästä aiemmin ottamiini henkilökuviin. Jos pidät näkemästäsi, ota yhteyttä.

Henkilökuvaukset alkaen 150 €

JUHLAKUVAUS

Elämämämme tärkeimmät juhlat ovat ainutlaatuisia hetkiä. Taltioin nämä tärkeimmät tilanteet ja tunnelmat laadukkaisiin kuviin. Jokaisista juhlista tuloksena ovat ainutlaatuiset, oman näköiset ja tasokkaat juhlakuvat.

Juhlakuvaus toteutetaan asiakkaan haluamassa miljöössä. Hääkuvaus juhlapaikalla neuvotellaan erikseen.

Hämeenlinnan, Riihimäen ja Hyvinkään alueilla hinnat määräytyvät hinnaston mukaisesti. Edellä mainittujen alueiden ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin lisätään kilometrikorvaus.

Kuvauksen hinta sisältää käyttöoikeuden kuviin.

Rippikuvaus alk. 150 €

Ylioppilas- ja valmistujaiskuvaus alk. 150 €

Ristiäiskuvaus alk. 150 €

Kihlakuvaus alk. 150 €

Hautajaiskuvaus hinta alk. 100 €

Hääkuvaus kirkossa / potrettikuvaus hinta alk. 150 €

Hääkuvaus juhlapaikalla neuvotellaan erikseen.